010-183 98 40


Boka transport  FRÅGA PRIS

Vi hjälper dig och gör din transport enkel för dig.
Vi ger dig alternativen och du väljer det som passar dig bäst.
För prisförfrågan eller bokning, ring 010- 183 98 40.
Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du transport av paket eller pall till / från Stockholm, Göteborg, Malmö,
Jönköping, Umeå, Luleå  eller någon annan stad i Sverige?
Eller behöver du få pallar med lådor transporterat ifrån Tyskland. Frankrike, Spanien eller ett annat land i världen? Utmaningarna kan vara många för dig som inte redan har leverantörer på dessa orter eller länder. Låt oss hjälpa dig. Vi är verksamma inom bl.a palltransport, containertransport, kyltransport, biltransport m.m.

Ibland behöver man specialtransport eller flygtransport.  
Även expressbud såväl inom Sverige som till Europa är något vi har lång erfarenhet av.  

Låt oss hjälpa dig hela vägen.

Exempel på tjänst vi erbjuder

Transport PLUS

Med Tranport PLUS hjälper vi dig när transport mellan två platser behöver kompletteras med mer åtgärder. Behövs det installeras eller monteras?
Är det något mer avancerat? 
Kontakta oss så går vi tillsammans igenom vad du behöver för hjälp.

Exempel på tjänst vi erbjuder

Distribution

Om du behöver leverans till flera mottagare i Sverige eller Europa som är tidsanpassad kan man behöva ett annat alternativ än det andra kan erbjuda. Det kan även finnas andra behov för din del. Kontakta oss så går vi tillsammans igenom just ditt behov. 

Exempel på tjänst vi erbjuder

On board Courier 

Ibland kan paket som  hamnar på en terminal få förödande konsekvenser för er eller era kunders verksamhet. Här kan man behöva kontroll över godset hela transportsträckan. Vi följer med din leverans hela vägen som garanti för att inget oväntat problem ska uppstå.

Det här har vi gjort tidigare

Nedan kan de läsa vad vi tidigare har hjälpt kunder med

Kan ni blåsa upp 8 000 fotbollar?

Den frågan fick vi av en kund. Egentligen så behövde kunden få hjälp med att köra ut bollarna till butiker i hela Norden men kunden hade ytterligare behov av hjälp. Vem kan blåsa upp 8 000 fotbollar? Säkerligen finns det andra företag som kan hjälpa till med det men blir då ytterligare en leverantör att ha kontakt med.
För oss var svaret självklart. Vi finns just för att minska antalet leverantörer  för kunden och löser helheten.
Ett lager byggdes snabbt om för att kunna lösa uppackning, uppblåsning och ompaketering utan några flaskhalsar. Med ett tempo om  nästan 2000 bollar per timme så var vi klara samma kväll och lastbilarna kunde lämna terminalen för att leverera till butikerna med start dagen där på
- - - - - 

Kan ni byta ut 2000 kortterminaler?

Kunden som frågade hade en ny sorts kortterminal som skulle ersätta den äldre varianten. Deras kunder fanns utspridda över hela landet och efter ett par dagars ruttplanering och utbildning kunde budbilarna påbörja sitt uppdrag. Koppla ur befintlig kortterminal, koppla in den nya och säkerställa att den blev inkopplad rätt.
Det viktigaste för vår kund var att deras kund inte skulle få några som helst problem. Och det därmed så var det  så vi planerade uppdraget.
- - - - -

Kan nu byta ut 12 000 digitalboxar?

När kundens kunder drabbas av ständigt tekniska problem så ökade belastningen hos kundens egna kundtjänst. Till slut insåg kunden att man behövde byta ut samtliga digitalboxar som fanns utspridda över hela landet. När vi fick frågan insåg vi att man behövde utföra uppdraget under helgerna när privatpersoner ofta var hemma. Busslass med personal slussades ut på fredagarna och i team kördes dom ut till olika bostadsområden runt om i landet. Projektet rullade på i ett tre månaders långt schema och över hundra personer engagerades i uppdraget för att hålla tidsfristen.
- - - - 

Har du ett problem du behöver få löst? En fråga till oss kostar dig inget.

Skicka ett meddelande till oss


Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Kontakta oss direkt

Box 26, 312 21 Laholm

010-183 98 40

info @ transportia.se

Måndag-fredag: 8:00-17:00